Dron PARROT Airborne night: Swat
0.00€
0 ...

Dron PARROT Airborne night: Swat

Dron PARROT Airborne night: Swat
Dron PARROT Airborne night: Swat Dron PARROT Airborne night: Swat Dron PARROT Airborne night: Swat Dron PARROT Airborne night: Swat Dron PARROT Airborne night: Swat
Artikel: PARROT Airborne night: Swat
Dobavljivost: Na zalogi
Cena: 139.99€ vključuje DDV
Količina:  

Drone je novodobna igrača, ki poskrbi za zabavo mlajših in starejših. Pametni drone je v bistvu luksuzni avion, dizajniran za uporabo v notranjih prostorih in na prostem v naravi. Ta leteča igrača lahko v zraku doseže do 18 km/h, kontrolira pa se ga povsem enostavno. Za usmerjanje namreč uporabljate svoj iPod, iPad, iPhone ali drugo mobilno napravo z Google Androidom. Vse kar morate storiti je, da na napravo naložite FreeFlight aplikacijo in prižgete Bluetooth. Izboljšan drone je zraku veliko bolj stabilen in ima avtopilota, zato je odličen tudi za začetnike.

Če se sprašujete kako ta igrača poskrbi za zabavo, si predstavljajte, da z lahkimi gibi prstov po zaslonu mobilne naprave izvajate trike v zraku. Drone se namreč lahko zavrti od 90º do 180º, v trenutku pospeši ter hitro in ostro spremeni smer iz leve na desno ali obratno.

Ima tudi vgrajeno kamero, tako da boste ob pogledu na zaslon imeli občutek, da ste v pilotski kabini. Posnetki omogočajo tudi lažje pristajanje, saj je kamera vgrajena na spodnjem delu. Vse zabavne vragolije pa bodo seveda shranjene na integriran 1GB spomin.

Proizvajalec: Parrot
Tip drona: leteči
Maksimalna hitrost: 18 km/h
Domet: 20 m
Kamera: DA
Vzdržljivost baterije: 9 min
Polnjenje baterije: 25 minut (z 2.6 A polnilcem - ni v kompletu)
Garancija: 12 mesecev
 
VIDEO: