Dostava
0.00€
0 ...

Dostava

Ekipa Sijalke se trudi, da vaše naročene artikle čimprej pošlje na vaš željeni naslov. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližji pošti. Naše pakete dostavlja Pošta Slovenije samo znotraj Republike Slovenije. Artikle je možno prevzeti tudi na našem sedežu podjetja (Cezanjevci 10/A, 9240 Ljutomer).

Cena dostave


Cena poštnine je fiksna in neodvisna od same teže naročila, kot prikazuje zgornja tabela. Zraven poštnine se še naročniku zaračuna strošek posebne položnice za plačilo blaga.

Cenik posebne položnice za plačilo blaga, ki jo zaračuna pošta Slovenije

Vplačilo z obrazci UPN (brez izjave 1781) do vrednosti 98,00 EUR 1,05 EUR
Vplačilo z obrazci UPN (brez izjave 1781) nad vrednostjo 98,00 EUR do 501,00 EUR 1,07 % od vrednosti transakcije
Vplačilo z obrazi UPN (brez izjave 1781) nad vrednostjo 501,00 EUR 5,36 EUR

DOSTAVA OB DOLOČENI URI PO PREDHODNEM DOGOVORU oz. DODATNE STORITVE

Običajno dostavljamo pakete med 8. in 16. uro. Kupci v Sloveniji lahko v 2. koraku oddaje naročila (košarica) izberete natančnejši termin obiska dostavne službe Pošte Slovenije pri vas:

  • Dostava po 16. uri (Doplačilo storitve 1 € / pošiljko.) Ne velja za pakete večjih dimenzij (nad 50 kg, dolžina stranice nad 150 cm ali skupna vsota višine in obsega nad 300 cm) in ob sobotah. Velja samo za izbrane večje pošte. Preverite seznam ali vprašajte na vaši pošti!

  • Klic pred dostavo (Doplačilo storitve 1,00 € / pošiljko) Zagotovite si pravočasno informacijo o natančnem času dostave naročila med 8. in 16. uro na vaš izbrani naslov.

  • Klic 2 (Doplačilo storitve 0,8 € / pošiljko.) Najprej se opravi poskus vročitve z redno dostavo. Če naslovnik pošiljke ne prevzame v dveh dneh, ga pokličemo in se dogovorimo o brezplačni drugi dostavi ali prevzemu na pošti.

  • Prevzem na pošti (brezplačno) Pošiljka se ne dostavlja, naslovniku se dostavi obvestilo o prispeli pošiljki.


Osebni prevzemRok dobave

Artikli, ki so na zalogi bodo do vas poslani najkasneje v dveh delovnih dnevih. Artikli, ki pa niso na zalogi pa predvidoma v 20 delovnih dneh. V kolikor imate še dodatna vprašanja nas lahko pokličete ali nam pišete na info@sijalka.si.